onsdag 29 oktober 2008

Barnbarnen här!!


Det är så mysigt när de barnbarnen kommer på besök! Vi har gjort pannkakor till middag som vanligt med sylt och grädde! I morgon kommer deras pappa och han var sugen på blodbröd... :) så blir nog flera rätter imorgon!

Här visar jag mitt bidrag till veckans bonusutmaningen till Idoltävlingen på Pysselpassion, ett bröllopskort i någon form...enda kravet var att det skulle finnas något vinrött/mörkrött på kortet!


Tack för titten!

tisdag 28 oktober 2008

Första snön och dragspelskort


Har gjort ett julkort med snögubbarna som jag verkligen tycker är mysiga! Tänk vad man använder vissa stämplar lite...man får sina favoriter! Idag kom den första snön...inga mängder men det ligger kvar lite här och var!
Uppdaterad info med svar!
Bakgrunden är stämplad med en granstämpel från Stampin up och snögubbsfamiljen kommer från Penny Black!

Tack för titten!

måndag 27 oktober 2008

Måndag 27/10


En skön dag då jag fortbildat mig och träffade en kvinna som var lika uppslukad som jag av sin hobby! Hon höll på med Quiltning och vilka enormt vackra saker!!! De har tydligen också en förening här i stan. Blev så sugen på att försöka....

Har gjort ett julkort med en gammal Pandurostämpel idag!


Tack för besöket!

söndag 26 oktober 2008

DT kort Stämpelgården


Gillar verkligen att försöka skapa djup i korten...men det är inte lätt! Älskar harmoniska kort som ger en känsla av horisont...detta är dagens försök! Har använt grässtämpeln från Stämpelgården och till bakgrunden har jag använt Distress Inks.


Tack för besöket!

lördag 25 oktober 2008

Julkort




Idag har jag inte gjort många knop...! Pysslat och städat lite, men jag tyckte jag kunde ta det lite lugnt då det är en lite mer ledig vecka som kommer! Har 3 fortbildningsdagar och två lovdagar nästa vecka och fortbildningen består i att jobba med PIM och det kan man ju bestämma tidpunkten för själv! Har gjort två kort med stämplar från Bildmålarna!




Ha en skön lördagkväll!

fredag 24 oktober 2008

Idoltävlingens andra vecka




Idoltävlingen på Pysselpassion går vidare och förra lördagens utmaning var 90-tal (med på Kort/LO skulle vara lace cardstock, bling, prickigt papper och lager-på-lager) så jag skapade 5 tjejer som fick illustrera Spice Girls febern som rådde! Embossade lace-cardstocken i guld och "stylade" tjejrna lite med olika frisyrer och smycken! Jag var en av vinnarna denna vecka med denna!! Kul!

En bonusutmaning gavs också och kravet var där att en stjärna/stjärnor och ordet stjärna skulle finnas med! Vilken är stjärna? Jo jag tycker att de som drabbas av sjukdom /bekymmer och ändå "knyter på sig skorna" och kämpar på är de verkliga stjärnorna! Efter som det är Rosa Bandet månad nu så fick gympaskon bli rosa!

Trevlig helg!

onsdag 22 oktober 2008

Topsy


"Man tager vad man haver" som Kajsa Varg sa! ;) Har gjort ett kort i rosa där jag använt Topsy som jag limmat Flower Soft på!

Nu börjar snart en tid när det är mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer från jobbet! Man har planer på vad man ska (borde) göra på kvällarna men det blir sällan som man tänkt! Ska i alla fall försöka rensa lite i pysselrummet...för snart kommer barnbarnen (längtar!!!) och då vill man ägna sig åt dem!!


Tack för titten!

tisdag 21 oktober 2008

Guldfiskar från Stämpelgården!


Här kommer ytterligare ett kort med stämplar från Stämpelgårdens nya kollektion! Jätte söta guldfiskar som jag placerat bakom OH plast som placerats på 3D kuddar. Dekorerat med dekorationsstenar och gräs. Slutligen har jag virat organzaband runt för att dölja "skarven"!


Tack för titten!


måndag 20 oktober 2008

Nya stämplar hos Stämpelgården!!




Cecilia Wiking har designat en nya härliga stämplar som finns att köpa nu på Stämpelgården!


Även om ni kanske sett korten på Stämpelgårdens blogg visar jag dem här också! Först ut är den glada draken "Gladosarus" som jag torrembossat för att få lite dinosauriekänsla :) Palmen är "hemmagjord"

Det andra är "Snöbollskrig"...tyckte att min text blev lite småklurig ;))

Tack för titten!

söndag 19 oktober 2008

Söndag eftermiddag


Ja nu börjar man tänka på jobbet igen...men det är ju snart några dagars lov så man hinnner rätta alla prov. Jag blir så stressad av att högen ligger där...

Jag gjorde ett kort till under pysselträffen med en stämpel ( Scapa motivstämplar, Reprint.se)jag köpte hos Delikatess&Design, tycker den är så fridfull..precis som man önskar julen borde vara!


Tack för ditt besök!

lördag 18 oktober 2008

Fantastisk vacker höstdag!



Solen skiner och höstens färger är otroligt vackra! Här kommer två bruna kort. Det översta är till första deltävlingen av "Idol 2008" hos Pysselpassion, kul utmaningar!
På det andra har jag använt Flower Soft som inhandlades under vår pysselträff förra helgen.
Ha trevlig dag!

fredag 17 oktober 2008

Äntligen fredag!


Det känns otroligt skönt att det är fredag! Bara att få mysa här hemma och sen få slippa väckarklockan i morgon bitti! Har gjort ett julkort där jag använt textstämpeln från Inkido som jag köpte på pysselträffen!


Trevlig helg!

onsdag 15 oktober 2008

DT kort Stämpelgården


Stämpelgården visar ju nya fina stämplar varje dag på bloggen och innan jag får visa dem här har jag gjort ett kort med en annan av deras stämplar, Gräs är en liten söt fotostämpel som jag tycker är så vacker!


Tack för besöket!

söndag 12 oktober 2008

HCS:s pysselhelg är över!





Vår pysselhelg i Ö-vik är över och det har fungerat jättebra! Massor med trevliga människor och pyssel hela dagarna! Tiden går jättefort och vips var det över! Jag tillhörde ju pysselkommittén så det har varit lite jobb också...men det glömmer man lätt när deltagarna uttryckte att de var nöjda och när medlemmarna, som ett tack, gav oss en vacker påse var med en massa goda saker (godis, honung,te, choklad och Rabarber Guld ;) ! Tycker det var så gulligt av dem! Tack!


Några kort blev det....skulle försöka mig på en LO, men lyckades kleta rub-ons på fel ställe på fotot...Här är två av korten!




Tack för titten!

onsdag 8 oktober 2008

Julkort


Fick hem ett paket från Stämpelgården idag! Tycker den här tomten från Whipper Snapper är så härlig, han är stor och verkar snäll! Papper från Inkido som också finns hos Stämpelgården, även textstämpel kommer därifrån.


Tack för titten!

tisdag 7 oktober 2008

Snart pysselträff...:)


Hela köksgolvet fullt med helt underbara saker från de företag som sponsrar vår pysselträff i helgen!! Håller på att försöka ordna upp det hela i priser och utlottningar....

Har tagit en paus och surfar runt lite...visar idag en liten presentask!


Tack för titten!

söndag 5 oktober 2008

Innesittardag


Idag har det regnat och blåst så det fanns absolut ingen anledning att sticka näsan utanför dörren! Har haft besök av mellansonen med sambo samt deras två hundar så jag har fått servera varmkorv direkt från kylskåpet..;)

Ett kort i höstens färger! Löven embossade i koppar, flickan från Pysselpassion.


Tack för besöket!

lördag 4 oktober 2008

Grönt...


Det är inte ofta jag gör gröna kort! Minns att jag hade en twist-kjol på 60-talet som var giftgrön, det var väldigt på modet då! :)

Har stämplat på grönt papper med clear och vitt embossingpulver sedan använt svart stämpel över hela och sedan "putsat" det embossade! Stämpel Gel á Tins "Wild Things" från Stämpelgården.


Tack för titten!

fredag 3 oktober 2008

Stämpelgården fyller två år!!

Ni har väl inte missat att Stämpelgården fyller 2 år och firar genom att lämna 20% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET under FREDAG - LÖRDAG - SÖNDAG denna vecka (3-5 oktober 2008) !!

Grattis på födelsedagen!

onsdag 1 oktober 2008

DT Stämpelgården

Har gjort lite med mina DT stämplar från Stämpelgården!
En liten söt presentask (en idé av Susie McCormick) med Whipper Snapper "Baby Girl Bear" , beskrivning finns på Stämpelgårdens blogg!


Ett kort med de sjungande änglarna från Whipper Snapper som jag verkligen blir glad av!


Tack för besöket!

Is på bilrutorna



Fick skrapa rutorna på bilen för första gången i höst....första frostnatten är väl ett tydligt tecken på att vintern är på väg! Almanacken är full med "kom-ihåg" listor så pysseltiden krymper...har märkt att idérikedomen då också minskar! Ett kort idag med Gel á Tins "Wild things" där jag lekt med rivet papper.


Tack för titten!