måndag 12 maj 2008

Symaskinen framme


Har varit på jobbet idag, kul att vara tillbaka om än på darriga ben! Fick ett kuvert i brevlådan från Stämpelgårdens Marie och Millan med en "Krya på dig hälsning" och en QK-die! Jättegulligt! Tusen tack!

Skulle lägga upp två par byxor i helgen så symaskinen var framme..tänkte att det var läge att testa att sy på kort! Här är resultatet!

Det översta kortet är till ett par som fått en flicka, namnet ska in längst ner till vänster. Prinsessan från Pysselpassion och de halvt genomskinliga knapparna från Stämpelgården.

På det andra kortet har jag använt tulpanstämpeln från PSX.


Tack för titten!

7 kommentarer:

petraso sa...

Åh va snyggt! har ju symaskinen i pysselskrubben men inte en mm plats...ska också lägga upp byxor... hm.... ska testa du inspirerar mig som vanligt!
Va gulligt av M och M att skicka present

amy sa...

Your card is so sweet ~ it made me catch my breath! Your stitching is perfect on this card - love the sketch. She is adorable. I want that stamp set! I read the comments on this card on splitcoast - people LOVE you!

ciiccii sa...

Fina kort.
Jag skulle vilja prova med symaskinen men den har gått i strejk.

erica sa...

Åh, så underbara kort! Alltid lika roligt att titta in här.

Sanna F sa...

Vad mycket fint du gör!

Anonym sa...

Underbart vackra kort som vanligt. Picknick-kortet skulle passa perfekt till min mamma som fyller år just den 21.7.Ha nu en bra vecka och krya på dig.Agneta

Joan sa...

The vase with the flowers is absolutely stunning.....beautiful. Joan