lördag 5 juli 2008

Kombinera motsatser


Ibland, eller ganska ofta, tycker jag att motsatser eller ytterligheter är rätt fashinerande! Tänkte därför att jag skulle försöka kombinera en Hängel med en konststämpel. Tycker att jag ser att vissa skapar "gulliga" kort och andra mer konstkort..resultatet blev detta! Hängelflickan tillsammans med fotspår i sanden ( Chapelroadstamps) med texten "Countless as the sands of the sea are human passions"


Tack för titten!

7 kommentarer:

irre sa...

En mycket fin kombination, som vanligt.

irre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
BirgittaE sa...

Du gör jättefina alster tycker jag och jag är inne och tittar i din blogg varje dag och jag får insperation hos dig,men jag är dålig på att skriva i din blogg.
Ha det så bra
Kram BirgittaE

Ingrid - Inola sa...

Hittade hit till din blogg idag - och det är jag väldigt glad att jag gjorde! Du handskas med motiven på ett sätt som gör korten till små konstverk. Gillar den här kombinationen av gulligt och lite mer "artsy" tekniker. Hit kommer jag definitivt att komma tillbaka många gånger, ska genast bokmärka din blogg. Ha det gott!

Annica H sa...

ÅH! Det här är ju underbart! Jag fattar inte riktigt det där med fotspåret? Hur har du gjort det? Är det typ "shapebossat" eller?

Anonym sa...

Ett av de snyggaste H&S-kort jag någonsin sett! Så vackert utan att bli sliskigt sött. Du är så duktig.
Instämmer dock med Annica H angående fotspåret? Är det en fotobild?

*vink vink*
Maria

ulrika_m sa...

Underbart kort, en perfekt kombination av stämplar!