tisdag 16 december 2008

Julkortens tid är snart förbi...Har gjort ett par julkort (de sista för i år kanske..) och nu gäller det att få några postade också! :)

Det ena är med Magnolia Tilda från Stämpelgården och ett landskap från Alota. Textstämpeln kommer också från Stämpelgården (Magnolia)

Fick några julklappar köpta idag på lunchen i alla fall. Ska försöka få inköpen klara innan helgen så man slipper den värsta stressen på stan´och sen kommer yngste sonen hem på fredagkväll! Han studerar i Malmö nu så jag pratade nyss med honom om jordbävningen..han hade vaknat och trodde det var en lastbil...sen somnade han om!!!

Tack för besöket!

6 kommentarer:

DragonNikita sa...

Tack så mycket, tog ett tag innan jag förstod hur man gjorde men nu är det fixat =)
Nee han kommer inte från Bredbyn, han kommer från Kramfors =)

Brukar kika in på din blogg ibland och kolla korten du gör, dom är så himla fina. Vilket tålamod du har som pillrar på med det =)

God Jul på dig Biggan =)

Maria sa...

Underbara kort som vanligt ser jag:) Jag har postat mina julkort idag. Jag tänker i år - eller början av nästa - att fortsätta göra julkort av dom papper jag har kvar. Bra att ha en del på hög inför nästa säsong:) Det är i alla fall vad jag tänkt. Kanske jag inte vill se en tomte efter jul.

Rach sa...

two beautiful card, I love how your cards are so full of life..they look fantastic. thank you for the inspiration. hugs rachxx

ciiccii sa...

Så fint det blev med rosetten och halvpärlorna.
Jag gillar det tredimensinella också. Vilket djup.
Kramiz

Cheryl Walker sa...

I love this card that you made with the window!!! Sooooo very pretty, you did an Awesome job on this, love it!!

Hugs,
Cheryl

Anonym sa...

Jag vill bara tacka dig för det här året och all inspiration som du gett mig,dina kort är konstverk.Hoppas du får en fin avslutning på året och ett fint och spännande nytt år med allt vad det innebär.
God Jul och Gott Nytt År
Irene