måndag 16 mars 2009

Pysselträffen avklarad!


Vilken helg! 100 scrappare och kortmakare kom till HighCoastScraps pysselträff på min skola och jag tror att de trivdes! Massor med fina bidrag till utmaningarna och inspirationen flödade! Helt otroligt vad tiden går fort trots att det blir rätt många timmar under en hel helg! Kul att träffa lite folk från andra orter också! Vännästjejerna som var så gulliga och fixade band åt mig! Tack!

Resultatet från mitt pyssel är rätt begränsat så jag visar en liten ask för påskgodis som jag gjort med Hänglars mini julmotiv som jag klippte toppluvan av! :) Idé från Julie´s blogg !


Tack för besöket!

5 kommentarer:

Hozzan sa...

Hej och tack för en otroligt härlig helg från en som vet att det var en mycket uppskattad tillställning!Ni hade gjort ett "hästjobb".
Kan bara berätta att du säkert borde få ett kuvert i din brevlåda i morgon med band och prover. Jag gick i god för dig så hon postade din best redan idag!

Maria sa...

Ooooo, vad söt!
Roligt att allt gick bra och att det var lyckat.
Du kanske undrar vart Birgit tagit vägen? Jag tränar på att måla...
KaM

Alien Bling sa...

Jättefin godisask! :D underbara färger.

Angel sa...

Vad härligt det låter med er pysselträff! Åh, jag vill så gärna vara med på ngt sådant ngn gång, det verkar ju vara en sån sammanhållning! =)

Jättesöt ask och smart att använda stämpeln till mer än en sak! =)

Kram / Angelica

ScrapMi@ sa...

TUSEN TUSEN TACK för i helgen Biggan, Ni har än en gång lyckats till 110% Ni är proffs på pysselträffar =)))))) mycké bra arrangerat allting!
Supersöt påse!!!
Kram //mia