tisdag 11 augusti 2009

Jag och hårapparater :)


Jag har alltid haft bra hår, tjockt och lite lagom självfall så jag har inte behövt fixa något med håret mer än att tvätta och torka. Men när jag är hos min frissa (samma i 35 år!) så fixar hon till det och blåser, plattar osv. och då inser jag att jag måste ha en likadan apparat! Men när jag kommer hem så klarar jag det inte...en sida går bra men den andra! I fredags var jag där igen..hon klippte en "frisyr"...och då måste jag ju ha en luftborste...så nu står jag här med en luftborste och svär långa ramsor!! :)


Ett fönsterkort med min nya QK die!


Tack för ditt besök!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt kort!!!

Jag klarar inte heller av att platta håret, det blir ju så snyggt hos frissan, men jag kan bara inte! Så jag kör mitt vanliga när jag vill vara fin, lite skum, och så har jag lockar som vem som helst är avundsjuk på. (Och jag är avundsjuk på alla med vackert, glänsande platt hår!)

Ellison sa...

Hi hi, känner igen det där. Har platttång och locktång, men fixar bara den ena sidan.. så oftast får det bara torka och tyvärr blir ju håret lite yvigt och stort (har självfall). Ja läs Johan Theori! Vad tycker du om Unni Lindell, jag har läst en av hennes böcker, minns inte riktigt vad den hette, något med Orm tror jag och den gillade jag.

Kicki sa...

"skrattar"
Ja, du, det där känner jag igen allt för väl!!
Nu sparar jag håret lite i protest.... "fnissar"

Superfin kort!!

Hanna sa...

Hej!

Vilket kort!
Tokgillar din stil, så stilren och ändå så finns det såå mycket detaljer man inte kan se sig mätt på!
Blir lika imponerad var gång jag kikar in här!!!

Haha, känner igen mig i det du säger med hårapparater... *skrattar* blir aldrig bra!!! Brukar sluta med att jag sätter upp det i en toffs istället - mycket lättare! *ler*

Ha det bra,
kramar från Hanna

lenislenis sa...

Jättegulligt!
Inte lätt det där med hår... man blir väldigt lätt frustrerad... ;-)

Anonym sa...

tack för titten...jo jag har letat på deras sida efter handuken men är inte människa att hitta den...kommer du ihåg namnet på den å hur gammal den är så vore det toppen bra

annkan sa...

HELT underbart kort!
Du är så klurig så man blir alldeles...pysselsugen. Hehe;-)

Och- angående frisyrer, så är det samma här.. Man tänker Wow hos frissan- och sen återgår man till det gamla vanliga, haha.