fredag 29 januari 2010

Fredag!!

Så skönt med fredagkväll! Har tänt en brasa och njuter av värmen här inne, det är -20 grader ute! Yngste sonen har fixat bokningen till Island och jag ser fram emot att få tillbringa en vecka med min familj. Vi ska uppleva allt från valsafari till bad i varma källor tillsammans och jag hoppas få möjlighet att köra en  Superjeep på glaciären!! WOW!
Har gjort en "mjölk kartong" med en av de söta änglarna från Alota Rubberstamps! (Under januari får du 20% om de anger koden BEDTCHAL när du beställer.)

Ha en skön fredagkväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, vilken söt ängel!
Fantastiskt kul att vi ska åka till Island-det ska bli så spännande!
kramar i massor!

Anonym sa...

Hoppas att ni får en skön tur på Island. Ni har ju passat in det bra, de väntar på ett nytt utbrott av Hekla nu under 2010, om mönstret skall följas som hittills varit.

Baden, Blue Lagoon och alla badhusen är sagolika, men håret blir som krollsprint, eller rastafarifrilla. Jag och dottern (båda långt, tjockt hår) såg ut som två troll, efter bara ett par dagar. Det tog sin lilla tid att ha rett ut alla knutar och tvättat håret normalt igen vid hemkomsten. haha...

Geysir "Stokkur", Gullfoss och Thingvellir och även platsen där Njals saga gick av stapeln är också värda ett besök. Men platserna är många, många att besöka. Även västmannaöarna.

Finns rundvandingar "Hidden World" för den som nu vill höra om alla älvor och annat knytt.Vi ägde inte förmågan att se någonting alls, den medföljande mannen, han påstod att han såg två spöken, dock hade han visst tagit med dem själva till Island.

Missa absolut inte skulpturparken inne i Reykjavik av Einar Jónsson!!!

Den modige äter surhaj, fårögon hel fårskalle mm och dricker "Svarta Döden", till. Den icke äventyrlige kör med normalkost./Claras Dagbok