söndag 11 oktober 2009

Skicka ett grattiskort till Stämpelgården


....och få chansen att vinna ett stort pysselpaket med bland annat papper för 300 kr, stämplar till värde av 300 kr och dekorationer för ytterligare 300 kr! Läs mer här på Stämpelgårdens blogg!

Här kommer mitt grattiskort till Stämpelgården! Magnolias Köks Tilda har fått byta "bakfjälen" mot en bukett rosor! :) Har använt rosenknopparna och stansade Ash branch till buketten...passa på idag för det är också 20% på allt i webbutiken!

Ha en skön söndag!

5 kommentarer:

Jacque sa...

Oh my, Birgit...she is absolutely lovely!!!! Those colors are so cheerful and the way you have changed Tilda is so clever...my goodness, you are so talented...Just love this one, sweetie...Hugs..Jacque

Mita sa...

Kram Mita!

Lilla Pyssel Inger sa...

Måste bara lägga kvar en kommentar hos dig nu för jag har inspirerats och njutet av dina underbara kort flera gånger:) Tycker du gör så fantastisk fina kort och du har verkligen sansen för att få i hop alla färgerna som passar tillsammans:)Ha en toppen dag och kramis från lilla pyssel Inger:)

Anonym sa...

Hej!
Å så fina kort du gör. Vill visa att jag varit inne och tittat idag, därför lämnar jag ett lite avtryck. Ha det bäst, så ses vi i helgen. Kram Anzi

Millan sa...

Tack och grattis tillbaka på din namnsdag!

*kram*