söndag 21 september 2008

SöndagKänner mig lite bättre men fortfarande lite tung i huvudet. Det är underbart höstväder ute och önskade faktiskt att jag hade ork att jobba lite ute...ta bort lite blommor bl.a. Men det kommer säkert fler dagar med sol! Vilade lite i dag och tittade på ett program om USA:s rullstolsrugbylag ..vilka killar! Man blir imponerad av deras glöd!


Lite mer höstkort...


Tack för titten!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Har nog skrivit det förut men är tvungen igen för du gör helt underbara kort. Kan inte välja vilket som är bäst.Mvh Eva J

Cicci sa...

Oj, vad fina kort.
Gillar hur du lagt upp kortet längst ner.
Kramiz

Anonym sa...

Vilken produktion och så fantastiska. Du har givit mig en riktig kick i baken, dvs massor med inspiration, det är så roligt. Tack!!

Chris sa...

Otroligt snygga kort! Gillar verkligen hur det andra kortet är uppbyggt, kul idé och snygg stämpel.

Anonym sa...

Härliga kort - som alltid! På mässan i Göteborg hittade jag äntligen sådana där halvpärlor som du använder till många av dina alster. Tycker de är så fina och gör det där "lilla extra" på ett kort. Läste att du varit lite krasslig - här kommer en krya-på-dig-hälsning från mig!

Anonym sa...

Åh är du inte bättre ännu...stakars dig! Usch för att vara dålig! Underbara kort du gjort i feberdimman! Gillar ju grillpinnen!

Kram och krya på dig "mamma"

Sofi_79 sa...

Å vilka underbart fina kort du gör. kommer kolla in hos dig ofta för att få lite tips och ideer.