torsdag 28 augusti 2008

Bröllopskort


Ibland undrar jag vart alla kort som skapas hamnar....kanske ungefär som mina som hamnar i en hög eller låda ;) De flesta kort som jag skickar är födelsedagskort, bröllops- eller julkort. Skickar man ett kort om man vill fika med någon i dessa tider med mobiltelefoner och Internet?? Så idag blev det ett bröllopskort med stämpeln från Pysselpassion!


Tack för titten!

7 kommentarer:

Anonym sa...

underbart! Så läckert med sömmen!
jag är urdålig på att skicka kort! och jag har nästan iga kort på lager hemma dom försvinner i väg fort.... fast lite kul i sommras när jag hade 70 st kort hemma!!! Jisses då fattar man vad massa tid man lägger på en hobby ....och inget har man kvar själv... hm ska nog börja scrappa........

Du kommer inte ner på mässan... tja en liten nät tur på hojen.....

Annika sa...

Faktiskt har jag skickat ett fika kort. Annars håller jag med dig, det blir mest födelsedagskort och julkort.

Annika

Ellis sa...

Fint bröllopskort, kul att se stämpeln annat än i deras shop! =)
Jag skickar kort för att muntra upp mina vänner ibland, men annars mest grattis, jul, påsk kort. Gör dock massor med andra kort också, till beställningar! =)
Mina kort hamnar i lådor och stannar där om inte de ges bort!

Anonym sa...

Vilket underbart kort du har fått till det och fina färger.
Trevlig helg på dig
Kram BirgittaE

Annica H sa...

Till och med jag börjar gå emot mina "principer", och gör kort mest för skoj skull... Inte har jag ett Jättelager, men några har jag allt lagt på hög! :)
Du har fått till ett superkort, vanan trogen! Du är min största kortinspiratör!

Anonym sa...

Biggan - du är en stor inspirationskälla för mig och dina kort är helt i en klass för sig! Måste berätta att tack vare dig var jag "tvungen" att köpa den underbara trädsilhuetten från Stämpelgården som du använt på många kort - tror att den blir en favorit. Ha en bra helg!

Anonym sa...

Favvisfärger, underbart kort.
Jag håller med Ingrid, du är verkligen en inspirationskälla. Jag tittar ofta in här även om jag inte lika ofta skriver något. I somras såg jag flera vackra solnedgångar med massa färger och då tänkte jag på dig! :-) Jag tänkte att tänk om jag hade kunnat fånga de färgerna och få ner på papper som du gör när du målar dina vackra bakgrunder!